Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τη στέψη πραγματοποίησε ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στα βραβεία Women of Vision στo Ziegfeld Ballroom στη Νέα Υόρκη.

Η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε λίγο πριν το δείπνο με τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία φορούσε ένα μαύρο φόρεμα. Τη συνόδεψε ο πρίγκιπας Χάρι. Η παρουσία του, που σηματοδοτεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του πατέρα του, αποτελεί έκπληξη. Δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων.

Ο θεσμός Women of Vision περιγράφει τη Μαρκλ ως «φεμινίστρια, υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων και παγκόσμιο πρότυπο. Η δια βίου υπεράσπισή της για τις γυναίκες και τα κορίτσια παραμένει ένα σταθερό νήμα που υφαίνει τόσο σε ανθρωπιστικά όσο και σε επιχειρηματικά εγχειρήματα».

Σαν σταρ του Χόλιγουντ

Για την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η δούκισσά του Σάσεξ επέλεξε ένα χρυσαφί φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Johanna Ortiz αξίας 2.193 ευρώ. Το συνδύασε με τσάντα Carolina Herrera και σέξι ψηλοτάκουνα bronze πέδιλα Τom Ford αξίας 1.430 ευρώ.

Μάλιστα στον καρπό της φορούσε το κλασικό βραχιόλι Love του Cartier αξίας 6.300 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια στις 19 Μαΐου 2018 όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και έγινε δούκισσα του Σάσεξ. Η Μέγκαν και ο Χάρι απέκτησαν έναν γιο, τον Άρτσι τον Μάιο του 2019, και μια κόρη, τη Λίλιμπετ Νταϊάνα, τον Ιούνιο του 2021. Το 2020 η Μέγκαν και ο Χάρι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια. Τώρα ζουν στην Καλιφόρνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ