Μια πολύ αστραφτερή εμφάνιση έκανε η Μαρίνα Πατούλη στην Ακτή Πειραιώς. Η πρώην σύζυγος ου Γιώργου Πατούλη έδωσε το «παρών» σε λαμπερό πάρτι γενεθλίων στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος.

Ο Δημοσθένης Μονοκρούσος με τη Μαρίνα Πατούλη.

Για την περίσταση επέλεξε ένα χρυσαφί sequined μίνι φόρεμα. Πρόσθεσε εντυπωσιακό λευκό eco fur γούνινο παλτό και πολύ εντυπωσιακές disco χρυσαφί μπότες.

H Mαρίνα Πατούλη επέλεξε έντονο μακιγιάζ με ένταση στο βλέμμα και κόκκινο κραγιόν.

Στο ίδιο event παρευρέθηκε και ο Βλάσσης Χολέβας. Να θυμίσουμε πως οι δυο τπυς είχαν σχέση στο παρελθόν ενώ διατηρούσαν μαζί μια μπουτίκ στη Μύκονο.

Οι Βλάσσης Χολέβας και Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Ο Βλάσσης Χολέβας και η Μαρίνα Πατούλη διατηρούν καλές σχέσεις. Ο σχεδιαστής μόδας είχε πει πριν μήνες στο Happy Day για το κατάστημα στη Μύκονο: «Όχι ( δεν έκλεισε το μαγαζί), άλλαξε λίγο μορφή. Απλά επειδή η κ. Πατούλη κατεβαίνει ως υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, είναι λογικό ότι έχει δώσει εκεί πέρα όλη της την ενέργεια εκεί πέρα. Αποχώρησε από την επιχείρηση. Είναι ένας άλλος επενδυτής κι εγώ είμαι σαν συνεργάτης στην επιχείρηση. Είμαι μέλος της ομάδας που τρέχει αυτό το project. Η ουσία είναι να βγάζουμε την ελληνική μόδα στους ξένους. Γνωρίζεις κόσμο από παντού! Έχουμε δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Έχω μέσα την συλλογή μου, είμαι σαν συμμέτοχος μέσα σε αυτό. Μια χαρά φίλοι είμαστε με τη Μαρίνα Πατούλη, της ράβω πράγματα», ανέφερε ο Βλάσσης Χολέβας.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Πατούλη για τον γιο της: «Δεν νομίζω ότι θα ήθελε να προχωρήσω τη ζωή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ