Σε μια βόλτα της στην Αθήνα απαθανάτισε οι φωτογραφικός φακός τη Μαρία Σολωμού σε μια βόλτα της στην Αθήνα.

Η ηθοποιός επέλεξε για την έξοδό της ένα funky σετ. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μοβ αθλητική ζακέτα των Lakers με καυτό τζιν σορτς και αθλητικά παπούτσια Vans.

Στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε πρόσφατα η Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική της ζωή.

«Δεν είναι μυστικό, το έχω πει ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις τους έχω απατήσει κι εγώ. Απλά είπα ότι τους έχω απατήσει επειδή με έχουν απατήσει. Τη συγχωρώ την απιστία γιατί καταλαβαίνω τι πάει να πει ”δεν σήμαινε τίποτα”. Κάποιες απιστίες τις αποδέχεσαι, κάποιες προδοσίες είναι σοβαρές. Η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές η απιστία μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι. Ξεκαθαρίζουν πράγματα, αναζωπυρώνονται και δημιουργούνται πάθη και εντάσεις», δήλωσε η ηθοποιός.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Δεν είμαι σχεσάκιας. Θεωρώ ότι οι σχέσεις στη ζωή προκύπτουν. Η μενταλιτέ μου είναι single πάντα. Ακόμα και μέσα σε μια σχέση θέλω πολύ την ελευθερία μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ