Την Τρίτη, ο Αχιλλέας, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μάλιστα οι γονείς του γεμάτοι υπερηφάνεια ανέβασαν στιγμές από τη μεγάλη αυτή μέρα στα social media.

Ο Αχιλλέας ανάμεσα στα αδέλφια του Κωνσταντίνο Αλέξιο και Οδυσσέα Κίμωνα.

Ο Παύλος μάλιστα σημειώνει δίπλα στο post: «Είμαστε τόσο περήφανοι για το επίτευγμα και την αφοσίωσή σας. Ο κόσμος σας περιμένει. Συγχαρητήρια Αχιλλέα».

Η Μαρί Σαντάλ με τσάντα αξίας 2.862 ευρώ

Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε να ποζάρει η οικογένεια. Η κομψή Μαρί Σαντάλ διάλεξε για τη μέρα αυτή ένα φόρεμα Ulla Johnson, αξίας 1.950 ευρώ με τσάντα Miu Miu, 2.862 ευρώ και γυαλιά ηλίου, Celine, αξίας 453 ευρώ.

Η chic εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας

Εκεί ήταν και η μεγάλη αδελφή του Αχιλλέα, Μαρία Ολυμπία. Η 26χρονη κληρονόμος, διάλεξε ένα φόρεμα σε ρομαντικό ύφος από το brand Brock Collection.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της επέλεξε τσάντα Gucci με χερούλι από bamboo, αξίας 3.900 ευρώ, Σίγουρα μια επιλογή που ξαφνιάζει αφού τον τελευταίο καιρό η Μαρία Ολυμπία κρατά τα περίφημα clutches που θυμίζουν βιβλία. Τα σχέδια που υπογράφει η ίδια με τον οίκο Οlympia Le Tan.

O 22χρονος Αχιλλέας παρόλο που διατηρεί social media έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα. Είναι ο δεύτερος γιος και τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ