Τα καλύτερα και λαμπρότερα του χώρου της μόδας έδωσαν ραντεβού το βράδυ της Δευτέρας στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για τα ετήσια Βραβεία Μόδας του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας. Τα Βritish Fashion Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο για την υποστήριξη του Ιδρύματος BFC και της δέσμευσής του να προάγει τα νέα ταλέντα και τους ικανούς σχεδιαστές.

Το 2022, η Τζόντι Τέρνερ Σμιθ, ανέλαβε για πρώτη φορά τον ρόλο της οικοδέσποινας, επιφορτισμένη με την παρουσίαση των εορτασμών της νύχτας. «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια διαφορετική συζήτηση στη μόδα από ό,τι πριν από πέντε χρόνια -ή ακόμα και πριν από τρία χρόνια – σχετικά με την ένταξη, την εκπροσώπηση και το φύλο», είπε η Σμιθ στη βρετανική Vogue νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σχετικά με την αποστολή της εκδήλωσης. «Όλα αυτά είναι τόσο ιδιαίτερα και πολύ σημαντικά. Τα πράγματα πρέπει να επεκταθούν για να συμπεριλάβουν έναν ευρύτερο ορισμό από αυτόν που είχαμε ποτέ».

Ανάμεσα στα αστέρια που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν και η Μαρία Ολυμπία. Η πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα πολύ υποβλητικό σύνολο.

Με ένα παραμυθένιο φόρεμα με την υπογραφή του ταλαντούχου σχεδιαστή Richard Quinn  έκανε τοι δικό της fashion statement στο κόκκινο χαλί στο Αlbert Royal Hall.

Η εντυπωσιακή Μαρία Ολυμπία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στιγμιότυπα από την ετοιμασία της.

Για αυτό και μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες με τα beauty προϊόντα της πολύ καλής της φίλης και celebrity make up artist, Σάρλοτ Τίλμπουρι. Η ίδια μάλιστα έδωσε και βραβείο στην σκηνή, Πιο συγκεκριμένα, βράβευσε την Κέιτι Γκραντ με το Isabella Blow Award for Fashion Creator.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ