Την Τρίτη, ο Αχιλλέας, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλαποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μάλιστα οι γονείς του γεμάτοι υπερηφάνεια ανέβασαν στιγμές από τη μεγάλη αυτή μέρα στα social media.

Η Μαρί Σαντάλ με τσάντα αξίας 2.862 ευρώ

Σε μια από τις φωτογραφίες της αποφοίτησης βλέπουμε να ποζάρει η οικογένεια στη Νέα Υόρκη. Και οι γυναίκες της οικογένειας, Μαρί Σαντάλ και Μαρία Ολυμπία κλέβουν την παράσταση. Η κομψή Μαρί Σαντάλ διάλεξε για την ξεχωριστή μέρα ένα κομψό εκρού crochet φόρεμα, Εstrella, από τον οίκο μόδας Ulla Johnson, αξίας 1.950 ευρώ. Το συνδύασε με τσάντα Miu Miu, 2.862 ευρώ και γυαλιά ηλίου, Celine, αξίας 453 ευρώ.

Να σημειώσουμε πως η Ulla Johnson είναι ένας από εκείνους τους σχεδιαστές των οποίων τα κομμάτια μπορούμε να εντοπίσουμε με μια ματιά. Το χαρακτηριστικό στυλ της είναι μια μοντέρνα εκδοχή του μποέμ στυλ, με πρωτότυπα κοψίματα και αναβαθμισμένες λεπτομέρειες.

Υπέρμαχος της «ηθικής μόδας»

Η σχεδιάστρια είναι οπαδός της βιώσιμης μόδας εδώ και χρόνια, ενώ τελευταία, εντοπίζουμε τα λαμπερά φορέματά της σε κορυφαίες διασημότητες από τη Ναόμι Γουότς έως την Τζέσικα Άλμπα. Κάθε κομμάτι της Ulla Johnson είναι χειροποίητο και φτιαγμένο με φυσικές ίνες. Επίσης όλα της τα ρούχα ακολουθούν τους νόμους της ενδυματικής ηθικής. Αυτό σημαίνει πως εξασφαλίζει ευνοϊκές συνθήκες χειρωνακτικής εργασίας, δεν επιτρέπει την εργασία ανηλίκων, ενώ φροντίζει να χρησιμοποιεί φυσικές πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ