Στην εκπομπή Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε η Μάρα Ζαχαρέα. Η διευθύντρια ειδήσεων του Star μίλησε για την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας, για τα δελτία ειδήσεων και τις προτάσεις της για να αποκτήσει το κανάλι μία πιο ενημερωτική προσέγγιση. «Το Star είναι ένα κανάλι που θέλει brand ψυχαγωγίας. Θα ήθελα το Star να έχει πρωινή ενημέρωση πάω με προτάσεις κάθε 6 μήνες και “τρώω πόρτα”» είπε.

Ανέφερε στη συνέχεια ότι όταν πέρασε από την ΕΡΤ της είχαν πει ότι δεν κάνει για παρουσίαση αλλά για ρεπορτάζ. Μάλιστα η Μάρα Ζαχαρέα τόνισε πως όταν αγχώνεται γίνεται αυστηρή με τους συνεργάτες της. Τέλος, παραδέχτηκε πως «τη σχέση μου με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο την έχω πληρώσει επαγγελματικά».

Μάλιστα για τη συνέντευξή της η ίδια επέλεξε ένα σύνολο με την υπογραφή της σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη. Με τζιν παντελόνι καμπάνα και πράσινο μεταξωτό πουκάμισο έκανε μια κομψή επιλογή. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το look με μια κάπα σε μπεζ τόνους. Ζεστή αλλά και chic είναι ένα ρούχο που δίνει μια εναλλακτική πρόταση απέναντι στο παλτό. Μια κομψή και σοφιστικέ ιδέα για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Η συγκεκριμένη κάπα είναι η Kyma Beige Cape από το brand, Τhemis Z και κοστίζει 770 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ