Σε μία καθημερινή της έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μάρα Ζαχαρέα. Η γενική διευθύντρια ειδήσεων του Star βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου του καναλιού συνοδευόταν από τον σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Μάλιστα για την εμφάνισή της επέλεξε ένα κομψό παλτό σε απλή γραμμή σε φωτεινό μπλε χρώμα. Η Μάρα Ζαχαρέα το συνδύασε με ζιβάγκο σε μπλε τόνους και τζιν παντελόνι σε flared γραμμή. Ολοκλήρωσε το σύνολο με sneakers και τσάντα Louis Vuitton.

Η ίδια μάς έδωσε μια πολύ καλή ιδέα για τις casual βόλτες μας στην πόλη. Το κομμάτι κλειδί σε αυτό το σύνολο είναι το πανωφόρι που αν και είανι σε διαχρονική γραμμή «μιλάει« με τον φωτεινό και χαρούμενο μπλε τόνο του.

Πρόσφατα ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μίλησε στην εκπομπή TLive για τη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα και θυμήθηκε τα πιο ωραία Χριστούγεννα που έχει ζήσει στην παιδική του ηλικία.

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός παραδέχτηκε πώς εδώ και 34 χρόνια περίπου κάνει το ίδιο δώρο στη σύζυγό του. «Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι το 1970. Εγώ γεννήθηκα στην Κυπαρισσία και ο πατέρας μου μου είπε να κόψουμε δέντρο και ήταν η πρώτη φορά που στολίστηκε δέντρο. Το στολίσαμε και μου φάνηκε θεόρατο. Το πιο ωραίο δώρο είναι όταν διαμορφώνεται μία οικογένεια, έρχεται ένα παιδί. Φοράω ένα δαχτυλίδι που μου έκανε δώρο η κόρη μου και είχε ζωγραφίσει δύο τριανταφυλλάκια και γράφει τον αριθμό 25, στα 25 χρόνια γάμου δηλαδή. Εγώ στην σύζυγό μου, πέραν από τα κλασσικά των επετείων, αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι το δώρο που σκέφτηκα την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε. Παίρνω ένα μπουκέτο από μανουσάκια που μυρίζουν ωραία και από τότε για 33-34 Πρωτοχρονιές είναι σταθερά το δώρο που της κάνω», εξομολογήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ