Το opening του πρώτου της καταστήματος στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας γιόρτασε επώνυμο ιταλικό brand.

Οι Αντώνης και Ανθή Τσαβδάρογλου με την Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

Το opening στη Γλυφάδα

Οι καλεσμένοι της οικογένειας Τσαβδάρογλου (DiL Fashion Group) είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την τελευταία συλλογή Weekend Max Mara, συμπεριλαμβανομένης της SS24 συλλογής Phantasie που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Arthur Arbesser, τις εμβληματικές τσάντες Pasticcino, καθώς και τις διαχρονικές καπαρντίνες του brand.

Οι Ανθή και Αντώνης Τσαβδαρόγλου με την Αλεξάνδρα Λοΐζου Παναγιώτου.

Celebrities, fashion influencers και πιστές πελάτισσες του brand έδωσαν το «παρών» στο opening party, ξεχωρίζοντας το νέο κατάστημα για το κομψό περιβάλλον του και τη διαχρονική αισθητική του.

Στα happenings των λαμπερών εγκαινίων ανήκουν το personalization από τον καλλιγράφο Akis Akila σε συλλεκτικές Weekend Max Mara Athens shopper bags, καθώς και οι μουσικές επιλογές από την Dj Xenia Ghali.

Ο καλλιγράφος Akis Akila.

Το νέο κατάστημα Weekend Max Mara στη Γλυφάδα καταλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο μεγαλύτερο από 200 τ.μ. και διαθέτει μία πρόσοψη δύο βιτρινών, καθώς και δύο living room spaces.

Δείτε τα ανοιξιάτικα looks που επέλεξαν οι celebrities στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης: Τζένη Μελισσανίδη: Η σύζυγος του Δημήτρη Μελισσανίδη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Γλυφάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ