Ρομαντικές στιγμές στις Μαλδίβες απολαμβάνουν η Konnie Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Κρήτη. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους πίστης και αφοσίωσης δύο φορές μέσα σε μία μέρα! Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Ιουλίου το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα της Κρήτης τηρώντας όλες τις παραδόσεις.

Έπειτα από ένα σύντομο ταξίδι μέχρι τη Μονεμβασιά, οι νεόνυμφοι τακτοποίησαν τις δουλειές τους στην Ελλάδα και έφυγαν για τις εξωτερικές Μαλδίβες. Λάτρης τις μόδας και των ιδιαίτερων κομματιών, η Konnie Μεταξά δεν έχει σταματήσει να κλέβει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές της σε αυτό το ταξίδι.

Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο Κουραματί όπου απόλαυσε το δείπνο του και το ποτό του. Για την ξεχωριστή βραδιά της, η Konnie Μεταξά επέλεξε ένα άκρως αποκαλυπτικό ροζ χρυσό φόρεμα.

Μινι, αέρινο, με ανοιχτή πλάτη και αποκαλυπτική μπούστο, το φόρεμα αυτό ταίριαξε τέλεια με την καλοκαιρινή διάθεση της Konnie Μεταξά. Αργότερα προστέθηκε και ένα εντυπωσιακό λουλούδι στα μαλλιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ