Η Κιμ Καρντάσιαν έχει την χαρά να μετρά πολλές εμφανίσεις στο Met Gala και κάθε φορά καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα. Το ίδιο συνέβη και στη φετινή διοργάνωση. Η τηλεπερσόνα επέλεξε ένα Schiaparelli Haute Couture για το κόκκινο χαλί το οποίο ανέδειξε με στρώσεις από λευκές πέρλες.

Πόσες πέρλες είχε το φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν;

Η δημιουργία που επέλεξε η Κιμ Καρντάσιαν αποτελούνταν από 50.000 πέρλες και 16.000 κρυσταλλάκια. Για το αποτέλεσμα χρειάστηκαν, σύμφωνα με τη Vogue, περισσότερες από 1.000 ώρες.

Η έμπνευσή της ήταν από το θέμα του Met Gala 2023 που τιμούσε τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld. Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια κλασική επιλογή για την εμφάνισή της με μια μοντέρνα πινελιά.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η σταρ παντρεύει το παλιό με το νέο και η στυλιστική της εξέλιξη μέσα στα χρόνια το επιβεβαιώνει. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα στο Time 100 Summit έκανε ακόμη μία ξεχωριστή εμφάνιση. Ήταν μάλιστα στο ίδιο ύφος με αυτή που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Υόρκη.

Kim Kardashian attends The 2023 Met Gala Celebrating “Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty” at The Metropolitan Museum of Art on May 01, 2023 in New York City. Photo by DNphotography/ABACAPRESS.COM | 851393_095 NEW-YORK Etats-Unis United States

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ