Στην Ισπανία και στη Σεβίλλη χτυπά αυτές τις μέρες η καρδά της μόδας με τον οίκο Dior να ετοιμάζει την παρουσίαση της Cruise 2023 συλλογής του. Η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται ήδη στην ισπανική πόλη και έκανε την πρώτη εμφάνιση με total black Dior σύνολο στη Σεβίλλη.

Μετά την επίδειξη μόδας στο Καλλιμάρμαρο το ταξίδι στις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου συνεχίζεται και ο οίκος Dior επιλέγει τη Σεβίλλη για το επόμενο fashion show του.

Στις 16 Ιουνίου όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στη Plaza de España, όπου θα παρουσιάσει την Cruise 2023 συλλογή του. Η σύνδεση του οίκου με την Ισπανία χρονολογείται κάπου στη δεκαετία του 1950, όταν ο Monsieur Dior ονόμασε ένα από τα φορέματά του Nuits d’Espagne (1954) και λίγα χρόνια αργότερα, το 1956, μία άλλη του δημιουργία ως Bal à Séville.

To fahion show θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ωστόσο, η Κιάρα Φεράνι βρίσκεται ήδη στη Σεβίλλη. Η ίδια έκανε μάλιστα και μια εντυπωσιακή εμφάνιση με total black Dior σύνολο. Το σύνολό της συνδυάστηκε με μαύρες γόβες και μαύρο μικρό τσαντάκι Dior.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ