Τις διακοπές της στην Ισπανία περνά μαζί με την οικογένειά της η Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα Influencer και επιχειρηματίας ταξίδεψε ως την Ισπανία μαζί με τον σύζυγό της, Fedez και τα παιδιά τους: Λίο και Βιτόρια. Και φυσικά η Κιάρα Φεράνι δεν σταματά να μας δείχνει εικόνες από τις διακοπές, αλλά και το αγαπημένο φετινό μαγιό της.

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες όπου έφυγε οικογενειακώς για την παραλία. Η Κιάρα Φεράνι επέλεξε ένα γαλάζιο μπικίνι με βολάν στο τριγωνάκι του. Και το συνδύασε με μεγάλα γυαλιά ηλίου και λευκό σορτσάκι.

Αφού ετοιμάστηκαν για την παραλία, η Κιάρα Φεράνι δημοσίευσε και φωτογραφίες με τα παιχνίδια που έκανε με τα παιδιά της στην άμμο, αλλά και στο νερό. Τόσο ο Λίο, όσο και η αδελφή του, Βιτόρια αγαπούν τη θάλασσα και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κιάρα Φεράνι δεν φορά για πρώτη φορά το συγκεκριμένο μαγιό της. Η ίδια το έχει και σε άλλες αποχρώσεις: του ροζ και του μπλε και είναι η αδυναμία του φετινού καλοκαιριού.

Η περιπέτεια υγείας του Fedez

Ακόμη, αξίζει να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, η Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της, Fedez πέρασαν μια δύσκολη περίοδο.

Ο γνωστός ράπερ είχε έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας και μπήκε άμεσα χειρουργείο. Η επέμβασή του κράτησε έξι ώρες και αφαίρεσε ένα μέρος από το πάγκρεας. Ευτυχώς, ο Fedez είναι πια καλά και μαζί με την οικογένειά του έφυγε για τις διακοπές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ