Σε μια βόλτα τους στην Αθήνα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με την Κέλλυ Δρίτσα. Μάλιστα εντύπωση έκανε το look της οικονομολόγου, Η ίδια επένδυσε σε ένα ασπρόμαυρο σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα διάλεξε ένα λευκό Τ-shirt με μαύρο cargo παντελόνι και combat boots. Από πάνω ολοκλήρωσε το look με μακρύ πανωφόρι και αυτό σε μαύρους τόνους.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Κέλλυ Δρίτσα πραγματοποίησαν ξαφνικό γάμο στη Ρώμη. Μάλιστα όπως θα αποκαλύπτοντας στη συνέχεια το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση κυριολεκτικά λίγα 24ωρα πριν από τη σημαντική μέρα. Οι δυο τους είχαν σχέση έξι χρόνια πριν να πάρουν τη μεγάλη απόφαση.

Οι δυο τους άλλωστε δεν ήθελαν ο γάμος τους να μαγνητίσει τα φώτα της δημοσιότητας. Και τα κατάφεραν, αφού ο γάμος έγινε σε πολύ στενό κύκλο. Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών. Το «παρών» στη γαμήλια τελετή έδωσαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του υπουργού και συγκεκριμένα τα αδέλφια του Ελένη, Κωνσταντίνος, Θωμάς και η σύζυγός του Ολίνκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ