Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατάφεραν να πείσουν την Κέιτι Πέρι να εμφανιστεί στη συναυλία στέψης του βασιλιά Καρόλου στις 7 Μαΐου. Και ενώ μπορεί να νομίζετε ότι αυτή είναι μια κάπως ξαφνική απόφαση, δεδομένου ότι πολλοί άλλοι A-listers απέρριψαν τη συναυλία, η Πέρι στην πραγματικότητα διορίστηκε ως πρέσβειρα του The British Asian Trust (που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Κάρολο το 2020).

Όπως ανέφερε σε δήλωσή της η τραγουδίστρια, «είμαι ενθουσιασμένη που θα εμφανιστώ στο Coronation Concert και θα βοηθήσω να ρίξουμε περαιτέρω φως στο Ταμείο Προστασίας Παιδιών του British Asian Trust, του οποίου το έργο περιλαμβάνει επιτόπιες πρωτοβουλίες για συγκέντρωση χρημάτων, με στόχο να βρούμε λύσεις για την εμπορία παιδιών».

Το εντυπωσιακό golden look της Κέιτι Πέρι

Η Κέιτι Πέρι ήταν εντυπωσιακή στη μεγαλειώδη συναυλία για τη στέψη του Καρόλου, φορώντας ένα πολύ λαμπερό, χρυσαφί φόρεμα.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μπροστά από το Κάστρο του Ουίνδσορ με ένα μεταλλιζέ φόρεμα Vivienne Westwood με κορσέ. Το φόρεμα εμπνευσμένο από τον 18ο αιώνα κατασκευάστηκε στο χέρι ειδικά για την περίσταση και προοριζόταν να αποπνέει «μπαρόκ μεγαλείο», σύμφωνα με ένα επίσημο δελτίο Τύπου.

Η σταρ ερμήνευσε αρκετά από τα τραγούδια της, όπως το Roar (το οποίο η πριγκίπισσα Σάρλοτ εθεάθη να τραγουδά υπέροχα) και το Firework.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ