Μια νέα εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Λέχου, Η ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση. Πιο συγκεκριμένα, το Εθνικό Θέατρο οργανώνει φέτος μια σειρά από συζητήσεις πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την τέχνη. Η πρώτη είχε θέμα «Το ελληνικό θέατρο στην εποχή του #MeToo».

Άγγελος Μπούρας, Ταξιάρχης Χάνος και Κατερίνα Λέχου.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Μόσχος. Μεταξύ άλλων μίλησαν η Φένια Αποστόλου, η σκηνοθέτρια Ιώ Βουλγαράκη, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο Ακύλλας Καραζήσης, ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου «Προσκήνιο» Δημήτρης Καραντζάς, η Ρένια Λουιζίδου. Τη δική του άποψη εξέφρασε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Aνάμεσα στους θεατές ήταν και η Κατερίνα Lέχου, Η ηθοποιός μάλιστα πραγματοποίησε μια κομψή και trendy εμφάνιση με μπλε denim πουκάμισο και ψηλόμεσο τζιν λευκό παντελόνι. Το συγκεκριμένο ρούχο μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο και να δώσει μια κομψή αύρα σε κάθε casual look.

Η Κατερίνα Λέχου με την Ευδοκία Ρουμελιώτη.

H chic Kατερίνα Λέχου ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά κοσμήματα στον λαιμό και εντυπωσιακή τσάντα με ασημί αλυσίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ