Μια νέα λαμπερή εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το βράδι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στη βάφτιση του παιδιού ενός φιλικού ζευγαριού. Ο γνωστός γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς δεν είναι μόνο ένας πολύ σημαντικός επιστήμονας αλλά και πολύ καλός φίλος της δημοσιογράφου.

Με τη δερματολόγο Δρ Ντόλυ Φατσέα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε σμαραγδί τόνους. Μαζί της ήταν και η στυλίστριά της Γεωργία Παντελέ. Η ενδυματολόγος είναι η έμπνευσή της, όπως τονίζει η Κatken.

Η συγκεκριμένη εντυπωσιακή «γοργονέ» δημιουργία ανήκει στο brand Rat & Boa και κοστίζει 170 ευρώ. Μάλιστα η παρουσιάστρια τη συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ουδέτερους τόνους.

H ίδια μάλιστα μάς έδειξε και το αγαπημένο της δαχτυλίδι. Όπως σημειώνει η Κατερίνα είναι της γιαγιάς της.

 Ο Στέφανος Χανδακάς είναι ο γυναικολόγος που έχει βοηθήσει την παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» να προχωρήσει στην κατάψυξη ωαρίων της. Η ίδια έχει ομολογήσει πως επιθυμεί πολύ στο μέλλον να γίνει μανούλα.

Στην  προσπάθειά της αυτή έχει στο πλευρό της τον Συριανό γυναικολόγο Στέφανο Χανδακά.

Η διαδικασία αυτή έχει πια ολοκληρωθεί. Το γεγονός έχει αποκαλύψει και η ίδια, αφού έχει μοιραστεί τις σκέψεις αλλά και τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ