Μια θεατρική βραδιά απόλαυσε η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος και στην παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε;». Η νέα επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου έχει ανέβει στο γνωστό θέατρο της Αθήνας σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και Φωκά Ευαγγελινού.

Η Κατερίνα Γερονικολού και η Βίβιαν Κοντομάρη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν πολλοί ηθοποιοί όπως οι Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Ηλιάνα Γαϊτάνη,  Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ροζαμάλια Κυρίου, Στράτος Λύκος,  Δήμητρα Ματσούκα, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πάνος Μουζουράκης, Ματίνα Νικολάου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βίκυ Σταυροπούλου.

Οι Δημήτρης Ιτούδης, Θοδωρής Αθερίδης, Πέτρος Λαγούτης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Γερονικολού, Ματίνα Νικολάου και Γιάννης Ζουγανέλης.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Δήμητρα Ματσούκα, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι η πρώτη φορά που παίζουν σε επιθεώρηση.

Οι Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Κατερίνα Γερονικολού και Βίβιαν Κοντομάρη.

Η Κατερίνα Γερονικολού θαύμασε τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σκηνή. Μάλιστα πόζαρε και με τη Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της παράστασης.

Η Κατερίνα Γερονικολού με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Για την εμφάνισή της η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε ένα καλοκαιρινό κροσέ σετ με κομψό τοπ και παντελόνι με πολύχρωμα ζιγκ ζαγκ. Το σύνολο είναι από τη νέα συλλογή του brand Sugarfree με τι τοπ και το παντελόνι να κοστίζουν 20,94 και 35,94 ευρώ αντίστοιχα με την έκπτωση.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: Το δοκιμαστικό που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ