Στην avant premiere της ταινίας Τhe Fableman παρευρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι για την προβολή του φιλμ.

Οι Fabelmans είναι μια αμερικανική δραματική ταινία του 2022 σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και σενάριο και παραγωγή των Τόνι Κούσνερ και Σπίλμπεργκ. Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Οdeon.

Tο ζευγάρι με τον Ανδρέα Αλυσανδράτο.

Για την εμφάνισή της η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε ένα μίνι αέρινο φόρεμα με floran ντεσέν σε μοβ τόνους. Μάλιστα το συνδύασε με lace up μποτάκια σε γήινους τόνους.

Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Γιάννης φωτογραφήθηκαν πρόσφατα για καλό σκοπό. Με το σύνθημα «Ελπί-ΖΩ να γίνεις και εσύ δότης» 110 σπουδαίοι καλλιτέχνες, φωτογραφήθηκαν χωρίς μαλλιά και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα. Θέλουν με αυτή τη συμβολική φωτογράφιση να εξαλείψουν την στερεοτυπική πεποίθηση ότι η εικόνα αυτή είναι συνώνυμη της αρρώστιας. Η εικόνα τους χωρίς μαλλιά είναι η εικόνα ενός συνανθρώπου που αντιμετωπίζει με δύναμη και αξιοπρέπεια μια παροδική δύσκολη στιγμή στη ζωή του. Είμαστε όλοι δίπλα του για να τον κάνουμε να νιώσει μέλος μιας μεγάλης παρέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ