Πολλές εκπλήξεις αλλά και ανατρεπτικά looks είχε το κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala με θέμα «In America: A Lexicon of Fashion». Ανάμεσα στις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, στις διαφάνειες και τις δαντέλες είδαμε και την όλο νόημα εμφάνιση της Κάρα Ντελεβίν.

H Kάρα Ντελεβίν με σύνολο Dior στο Met Gala (Abaca Press)

Πιο συγκεκριμένα, το top model και socialite επέλεξε ένα λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο στο οποίο ήταν με τη φράση «Peg the Patriarchy». Το κομμάτι έφερε την υπογραφή της Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior. Η Κάρα άλλωστε είναι fan αλλά και μούσα του γαλλικού οίκου, ενώ έδωσε το παρών και στην επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο τον περασμένο Ιούνιο.

«Αν κάποιος δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό, θα πρέπει να το ψάξει», δήλωσε η Ντελεβίν. Και συνέχισε: «Έχει να κάνει με την ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των φύλων».

Εκτός από το εν λόγω μήνυμα της Ντελεβίν στo Met Gala της 13ης Σεπτεμβρίου είδαμε και το look της βουλευτή της Κογκρέσου, Αλεξάντρια Οκάσιο – Κορτέζ που φορούσε ένα λευκό φόρεμα του οίκου Brother Vellies με το «Tax the Rich» γραμμένο με κόκκινα γράμματα στο πίσω μέρος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ