Η διάσημη influencer Καμίλ Καριέρ παντρεύτηκε. Η όμορφη Γαλλίδα είπε το Ναι στον αγαπημένο της Φρανσουά Λαρπέν,, ενώ επέλεξε όχι ένα αλλά δύο νυφικές δημιουργίες που δεν απογοήτευσαν τους θαυμαστές της.

Το γεννημένο στο Παρίσι It-Girl, που κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο, επέλεξε μεταξύ άλλων ένα τολμηρό φόρεμα και εδραίωσε τη θέση της ως το απόλυτο fashion cool κορίτσι. Για τη γαμήλια τελετή, η Καμίλ διάλεξε ένα εντυπωσιακό, αστραφτερό, κατά κάποιο τρόπο σεμνό και παράλληλα ημιδιαφανές φόρεμα. Τα μαλλιά της ήταν στολισμένα με διάσπαρτα στολίδια που θύμιζαν μικρές λευκές νιφάδες χιονιού.

Τώρα, όταν μια κοπέλα εμφανίζεται για να πει «I do», δείχνοντας τα πόδια της και το σώμα της, υποψιάζεται κάποιος ότι θα ακολουθήσει ένα party dress ακόμη πιο τολμηρό. Ναι, καλά μαντέψατε. Η Καμίλ Καριέρ για το πάρτι που ακολούθησε στο κλασικό στέκι του Παρισιού Maxim’s επέλεξε σούπερ κομψό see-through φόρεμα από λευκή δαντέλα. Το φόρεμα άφηνε ελάχιστα στη φαντασία ενώ φαινόταν ξεκάθαρα το λευκό εσώρουχο της νύφης.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο γάμο αλλά και στη δεξίωση ήταν καλεσμένη και η Ολυμπία. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, μάλιστα, έβγαλε μια φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι αγκαλιά με τον σύντροφό της, Πέρεγκριν Πίρσον.