Την Πέμπτη ο βασιλιάς Φελίπε, η βασίλισσα Λετίσια, η πριγκίπισσα Λεονόρ και η Ινφάντα Σοφία συνάντησαν προηγούμενους νικητές των βραβείων Πριγκίπισσα της Χιρόνα στο ξενοδοχείο Melia στο Lloret de Mar στην Ισπανία.

Ο βασιλιάς Φελίπε, η βασίλισσα Λετίσια, η πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία και η πριγκίπισσα Λεονόρ..

Για την εμφάνισή τους η βασίλισσα Λετίσια και οι κόρες της επέλεξαν σύνολα όλα σε «ήσυχες» ιβουάρ αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε ένα ιβουάρ ντραπέ φόρεμα με ασύμμετρο ντεκολτέ από τα Mango, αξίας 39,99 ευρώ.

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Οι κομψές πριγκίπισσες

Η πριγκίπισσα Λεονόρ και η Ινφάντα Σοφία επισκέφτηκαν με τους γονείς τους το εργαστήριο του Jaume Plensa στο Sant Feliu de Llobregat, στη Βαρκελώνη. Οι δυο κοπέλες περιηγήθηκαν στο εργαστήριο ενός από τους πιο γνωστούς Καταλανούς γλύπτες διεθνώς και έμαθαν από πρώτο χέρι για τη βιομηχανική και δημιουργική διαδικασία των έργων του καλλιτέχνη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τις συνόδευσαν οι βραβευθέντες και προστάτες του Ιδρύματος Πριγκίπισσα της Χιρόνα.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ διάλεξε για την περίσταση ένα λευκό πουκάμισο Roberto Verino αξίας 210 ευρώ και τζιν λευκό παντελόνι από τα Μango αξίας 42,55 ευρώ περίπου.

Οι πριγκίπισσες Ινφάντα Σοφία και Λεονόρ.
Οι πριγκίπισσες Ινφάντα Σοφία και Λεονόρ.

Η πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία διάλεξε ένα σύνολο Βash Paris, με τη ρομαντική boho μπλούζα να κοστίζει 270 ευρώ και το παντελόνι 306 ευρώ περίπου.

Και οι δυο πριγκίπισσες επέλεξαν wedge εσπαντρίγιες σε boho στυλ με ξέφτια, στο χρώμα της άμμου, Macarena Shoes αξίας 65 ευρώ

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια: Η αμήχανη εμφάνιση με την οικογένειά της λίγες ώρες μετά τη νέα συνέντευξη – βόμβα του πρώην κουνιάδου της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ