Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η ActionAid σε συνεργασία με τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό, διοργανώνει στο Ωδείο Αθηνών την έκθεση φωτογραφίας «Κοίταξέ με, άκουσέ με».

Στο ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης φιλοξένησε μια έκθεση με εκφραστικά πορτρέτα γυναικών από το Νεπάλ, τη Σενεγάλη, τον Λίβανο και την Ελλάδα. Γυναίκες που αφηγούνται την ιστορία τους και παρακινούν τον επισκέπτη όχι μόνο να τις δει, αλλά και να τις ακούσει.

Από αριστερά: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Κοσμάς Κουμιανός, Χριστίνα Κοντοβά. (NDP)

Στο event παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους η Χριστίνα Κοντοβά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Εμείς ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυυλλίδου. Με σοφιστικέ κοστούμι σε μπλε φωτεινούς τόνους η μελαχρινή καλλονή έκανε μια εύστοχη επιλογή.

Iωάννα Τριανταφυλλίδου και Ελιάνα Χρυσικοπούλου (NDP)

Η λεπτομέρεια με το άνοιγμα στο τελείωμα του παντελονιού έδωσε στο look έναν «φρέσκο» αέρα. Η ηθοποιός μάλιστα συνδύασε το σύνολο με πορτοκαλί γόβες. Αυτή την άνοιξη θα έχουν την τιμητική τους τα έντονα χρώματα, όπως το μπλε, το πράσινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο. Η εμφάνιση της ηθοποιού λοιπόν ήταν ένας προάγγελος για τα looks που θα βλέπουμε πιο συχνά τους επόμενους μήνες από τις celebrities και όχι μόνο. Αίσθηση έκανε επίσης και το εμπριμέ πουκάμισο που διάλεξε η σύντροφος του Πάνου Βλάχου, Και αυτό με έντονα χρώματα, «έδενε» όμορφα με το μπλε σετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ