Μια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga στις 7 Ιoυλίου στο Παρίσι, αφού ένα από τα μοντέλα που βρέθηκαν στην πασαρέλα δεν ήταν άλλο από την Έλα Έμχοφ την κόρη του Ντάγκλας Έμχοφ και της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

https://www.instagram.com/p/CP6XgRtnzdY/?utm_source=ig_web_copy_link

Η 22χρονη Έμχοφ είναι μοντέλο αλλά και σχεδιάστρια μόδας, ενώ ανήκει στο πρακτορειο μοντέλων IMG Mοdels από τον περασμένο Ιανουάριο ενώ η εμφάνισή της στο Παρίσι ήταν η πρώτη εκτός Αμερικής. Η ίδια έχει εμφανιστεί και σε φωτογράφιση για την αμερικάνικη Vοgue ενώ δέχεται πολλά θετικά σχόλια για την ενασχόλησή της με τον κόσμο της μόδας.

https://www.instagram.com/reel/CRCOUTlJHVv/?utm_source=ig_web_copy_link

Aξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεριμλενο πρακτορείο εκπροσωπεί τα πιο διάσημα μοντέλα σήμερα, όπως Τζίτζι Χαντίντ, Κέιτ Μoς, Χαλεϊ Μπίμπερ και Άσλεϊ Γκράχαμ ενώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του IMG Mοdels Iβάν Μπαρτ, στη New York Times για την υπογραφή της Έλα, «δεν πρόκειται πλέον για σχήμα, μέγεθος ή φύλο. Η Έλα επικοινωνεί αυτή τη στιγμή αυτή τη συγκεκριμένη τάση ή ανάγκη. Αποπνέει μια χαρά».

https://www.instagram.com/p/CO5nYQ2rIs8/?utm_source=ig_web_copy_link

Όταν η κοπέλα αποφοίτησε το κολέγιο τον Μάιο, η Χάρις έγραψε: «Συγχαρητήρια στην κόρη μας, την Έλα, για την αποφοίτησή της. Είμαι τόσο περήφανη για εσενα. Συνέχισε να ονειρεύεσαι με φιλοδοξία και δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να πετύχεις. Με αγάπη Μoμάλα». Μάίστα όπως αποκάλυψε η Καμάλα στο People, τα παιδιά της δεν τη φωνάζουν μητριά αλλά Μoμάλα, ειμαστε μια πολύ μοντέρνα οικογένεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ