Με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί ένα μείζον θέμα στον κόσμο της μόδας, η Ugg προσπαθεί να συμβάλει όσο μπορεί.

Το αγαπημένο νοτιο-καλιφορνέζικο brand, συνεχίζει τη δέσμευσή του για τη συνεχή αναζήτηση νέων, φιλικότερων προς το περιβάλλον υλικών, επιδιώκοντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Η Ugg με τη νέα της συλλογή Plant Power για τη σεζόν Fall/Winter 2022 αποδεικνύει πως η υπεύθυνη μόδα δεν είναι απλά μία τάση που ήρθε για να φύγει αλλά ένας συνεχής αγώνας για έναν αναγεννητικό κόσμο.

Η νέα συλλογή, είναι μέρος της ευρύτερης καμπάνιας «Feel Good» και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από eco-friendly υλικά: φυτικά, βιολογικά αλλά και ανακυκλωμένα, που δεν επιβαρύνουν τον πλανήτη, επιδιώκοντας έτσι ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο αύριο.

«Στην Ugg, δεσμευόμαστε στο ταξίδι μας προς έναν πιο αναγεννητικό κόσμο», δήλωσε ο Nicks Ericsson, Senior Director, Brand Purpose στην UGG. «Η τελευταία μας συλλογή Plant Power Collection επιβεβαιώνει αυτή τη συνεχή δέσμευσή μας, καθώς επαναλαμβάνουμε τα εμβληματικά μας στιλ ενώ παράλληλα εισάγουμε νέες σιλουέτες που περιλαμβάνουν φυτικά και βιολογικά υλικά χαμηλής εκπομπής, εξισορροπώντας τον μικρό αριθμό εκπομπών που δημιουργούν – καθιστώντας τα υλικά ουδέτερα σε άνθρακα».

Η δημιουργία της συλλογής Plant Power έχει ως βασικό γνώμονα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα από σχέδια που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε το στιλ μας, εκφράζοντας την αισθητική μας μέσα από το ντύσιμο της καθημερινότητας.

Ανάλαφρα και με εξαιρετικά μαλακή αίσθηση στο περπάτημα, τα εντυπωσιακά Fluff Yeah Fuzz Sugar, Fuzz Sugar Slide και Fuzz Sugar Cross Slide είναι κατασκευασμένα από υλικά με ελάχιστη εκπομπή ρύπων, καθιστώντας τα ουδέτερα από άνθρακα.

Προσαρμόζοντας τη χαρακτηριστική εμφάνιση και αίσθηση της μάρκας, το απαλό βελούδινο επάνω μέρος σε κάθε αγαπημένο μοντέλο Ugg κατασκευάζεται από Tencel™ Lyocell ίνα που προέρχεται από φυσικό ακατέργαστο ξύλο βιώσιμης προέλευσης. Τα υποδήματα «Plant Power» ολοκληρώνονται, με τις εξωτερικές σόλες SugarSole κατασκευασμένες από ανανεώσιμο ζαχαροκάλαμο, κάνοντας τη γυναίκα που τα φορά να αισθάνεται άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. 

Η νέα συλλογή της συνεχής Feel Good καμπάνιας της Ugg είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα. 

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Fais: 211 10 88 400 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ