Έπρεπε να επιστρέψουν οι Κάννες για να νιώσουμε ξανά τα vibes που μπορούν να μας χαρίοσυν μόνο οι ασταφτερές δημιουργίες της υψηλής ραπτικής φορεμένες από τις πιο διάσημες γυναικες στον πλανήτη. Κάπως έτσι νιώσαμε όταν είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες απο το κόκκινο χαλί του 74ου Φεστιβάλ των Καννών οου ξεκίνησε στις 6 Ιoυλίου και θα ρίξει αυλαία στις 17 του μήνα.

Μια από τις grande εμφανίσεις ήταν και αυτή της Ιταλίδας influencer και επιχειρηματία Κιάρα Φεράνι που άφησε για λίγο τον σύζυγό της Fedez και τα παιδιά τους Λεόνε και Βιτόρια στο σπίτι τους στο Μιλάνο για να πατήσει στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ. Mε σούπερ αέρινη custom made δημιουργία του οίκου Giambattista Valli βάλθηκε να αποδείξει πως είναιη βασίλισσα της Κρουαζέτ. Σε lime τόνο και σε αμπίρ γραμμή το φόρεμα έφερε στο μπούστοκαι στα μανίκια απλικαρισμένα λουλούδια από ανακυκλωμένο αλουμίνιο δίνοντας μια ρομαντικά φουτουριτσική νότα στο σχέδιο.

https://www.instagram.com/p/CREwOddp6tw/?utm_source=ig_web_copy_link

Όσο αφορά στο beauty look της η ίδια υιοθέτησε ένα girly μακιγιάζ σε απαλούς ροζ τόνους ενώ είχε δώσει λέμφαση στο βλέμμα της με eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες δίνοντας μάλιστα ένα ατίθασο εφέ στα καλοσχηματισμένα φρύδια της. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα κάτω, ελεύθερα και ανέμελα ενω είχε κάνει δύο μικδές πλεξίδες αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/CRE3B–B8Ha/?utm_source=ig_web_copy_link

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιάρα επιλλεγει σημιουργία του διάημου οίκου. Με ένα κίτρινο Giambattista Valli φόρεμα με βολάν είχε ανεβάσει η ίδια post στο Instagram για να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο του 2020 ενώ είχε φωτογραφηθεί και με ρούχο που είχε προκύψει από τη συνεργασία του οίκου με τα H&M, πριν δύο χρόνια.

Η Κιάρα Φεράνι ανακοίνωσε τη δεύετρ εγκυμοσύνη της με Giambattista Valli

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ