Η μουσική και η μόδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά με τον καλύτερο τρόπο στο ντουέτο Levii’s Jeans της Μπιγιονσέ με τον Post Malone στο album Cowboy Carter.

Το εμβληματικό denim brand και η βασίλισσα της pop συμπράττουν για το Levii’s Jeans και το συγκεκριμένο τραγούδι κατάφερε να εκτοξεύσει τόσο την δημοτικότητα της Μπιγιονσέ όσο και τις μετοχές της Levi Strauss & Co.

«Θα σε αφήσω να μπεις στο Levi’s τζιν μου» τραγουδά η Μπιγιονσέ και από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι οι πωλήσεις τζιν Levi’s έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με άνοδο 20% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Από τη μία τα τζιν που φορά η Μπιγιονσέ από την άλλη η αγάπη του κοινού για την country αισθητική που πρεσβεύει το album και φυσικά το TikTok! Η δυναμική του κάνει viral το τραγούδι του ειδώλου της pop και έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αναγνωσιμότητα του brand στις νεαρότερες ηλικίες. Παράλληλα, μέσω της Μπιγιονσέ το brand έρχεται σε επαφή με ένα πιο δυναμικό και fashion-conscious κοινό.

Επιπλέον, η μετοχή της Levi Strauss & Co. έχει σημειώσει άνοδο 15% από την κυκλοφορία του Levii’s Jeans, αντικατοπτρίζοντας την αισιοδοξία των επενδυτών για το μέλλον του brand.

Πέρα από τα οικονομικά οφέλη, η συνεργασία Beyoncé-Levi’s έχει δημιουργήσει και μια αίσθηση συναίσθησης και ενότητας στους fans. Το Levii’s Jeans έχει γίνει ύμνος αυτοπεποίθησης και γυναικείας ενδυνάμωσης, ενώ η country ατμόσφαιρα του album φέρνει στο προσκήνιο την κληρονομιά της μαύρης μουσικής με έναν σύγχρονο και δυναμικό τρόπο.

Συνολικά, η συνεργασία Beyoncé-Levi’s αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η μουσική και η μόδα μπορούν να ενώσουν δυνάμεις για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό και επιτυχημένο. Το Levii’s Jeans έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στα charts όσο και στην αγορά, ενώ παράλληλα έχει ενδυναμώσει την εικόνα και των δύο brands.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ