Είναι και οι δύο λάτρεις της Μυκόνου αφού κάθε καλοκαίρι την επισκέπτονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά πηγαίνουν συχνά στο Νησί των Ανέμων ενώ για τοιν Αντώνη Ρέμο και την Yβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη το καλοκαίρι τους είναι συνυφασμένο με τον αγαπημένο τους Κυκλαδίτικο προορισμό.

Πρόσφατα η Bίκυ είχε ένν ακόμη λόγο να χαρεί τη θάλασσα της Μυκόνου και αυτός δεν ήταν άλλος από τη φωτογράφιστή της για τον ιταλικο οίκο κοσμημάτων Bulgari. Νιώθοντας πραγματική… θεά μέσα στα αστραφτερά κοσμήματα η ίδια επέλεξε μονόχρωμη λευκή ολόσωμη φόρμα προκειμένου να αναδείξει τον ομορφιά των σχεδίων, ενώ είχε χτενίσει τα μαλλιά της σε κομψό σινιόν δίνοντας έξτρα αριστοκρατική φινέτσα στο στυλ της.

Τo highlight της εμφάνισής της ωστόσο ήταν η εν πλω συνάντησή της τo περασμένο Σάββατο 10 Ιουλίου με τον Ανώνη Ρέμο αλλά και τοι ιπποτικό χειροφίλημα του διάσημου τραγουδιστή στη νέα οικοδέσποινα του Dancing with the stars που έρχεται το φθινόπωρο από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Η εμφάνιση της Καγιά θύμισε κάτι από Βενετία αφού η ίδια πλησίασε το σκάφος όπου είχε επιβαστεί ο τραγουδιστής με ένα ταχύπλοο σαν αυτά που συναντάμε πολύ στον δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό της Ιταλίας, ενω η κομψή της εμφάνιση και το στυλ της παρέπεμπαν περισσότερο σε γύρισμα κινηματογραφικής παραγωγής παρά σε αυθόρμητο καλοκαιρινό στιγμιότυπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ