Το γνωστό μοντέλο Νίκη Κάρτσωνα μιλάει για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Fashion for a reason» βοηθάει νέα κορίτσια-dreamers που έχουν στόχους και αναλαμβάνει να τους φτιάξει μια νέα γκαρνταρόμπα.

Όπως εξηγεί η ίδια, «στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το να ονειρεύεσαι. Και ότι είχα ονειρευτεί μέχρι σήμερα το έχω δει να πραγματοποιείται. Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το χώρο της μόδας, πιστεύω ότι η μόδα μπορεί να γίνει κινητήριος δύναμη για καλό σκοπό. Και αυτό είναι το επόμενο μεγάλο όνειρο μου. Η αγάπη μου για την μόδα να καταφέρει να προσφέρει σε νέα κορίτσια τη στήριξη που χρειάζονται στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής τους, ώστε να αποκτήσουν τη ζωή που αυτές ονειρεύτηκαν και να προσεγγίσουν τους στόχους τους με αισιοδοξία και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Άλλωστε το ωραίο στυλ δεν έχει να κάνει με τα ακριβά ρούχα και τις μάρκες, αλλά με την διαφορετικότητα και την προσωπικότητα του καθενός.

Το Fashion For a Reason είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία που επικεντρώνεται στη δημιουργία κοινωνικού αντίκτυπου μέσα από τη μόδα. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία η Νίκη Κάρτσωνα θέλει να στηρίξει νέα κορίτσια που ζουν σε δύσκολες συνθήκες ή ορφανοτροφεία ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους, αναδεικνύοντας τις δυνατότητές τους, με προσανατολισμό τη σταδιοδρομία τους και την προετοιμασία τους ώστε να ενταχθούν στην επόμενη γενιά επαγγελματιών γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ