Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 18η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ πρίγκιπα Αλέξανδρου και πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Αττικόν με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Οι Δρ. Άλκηστις Πρίνου, ΑΒΥ πρίγκιπας Αλέξανδρος και πριγκίπισσα Αικατερίνη, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε τους χρυσούς χορηγούς του Lifeline Hellas.

Παρόντες ήταν και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. Για την περίσταση, η μαέστρος επέλεξε ένα ασημί εφαρμοστό φόρεμα με λεπτές τιράντες σε μάξι μήκος. Το συνδύασε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και πανωφόρι σε silver τόνους.

Οι Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ