Στην παρουσίαση του λευκώματος «Σπύρος Α. Ευαγγελάτος» βρέθηκε τη δευτέρα το βράδυ η Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που έγινε στην Πλάκα. Tην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Γκίκας Χαρδούβελης.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσίασε την έκδοση του βιβλίου «Σπύρος Α. Ευαγγελάτος» στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Α. Ευαγγελάτου. Πλήθος κόσμου ήταν εκεί. Σπάνια εμφάνιση έκανε η τελευταία σύζυγος του Σπύρου Ευαγγελάτου, Χριστιάννα Μαντζουράνη και η κόρη του αξέχαστου σκηνοθέτη, Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Οι Χριστιάννα Μαντζουράνη (τελευταία σύζυγος του Σπ. Ευαγγελάτου, Κατερίνα Ευαγγελάτου-Ευγενία Δημητροπούλου, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου είναι σκηνοθέτης αλλά και καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου με την Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Η εμφάνιση που ξεχώρισε

Ακόμη ένα κομψό σύνολο επέλεξε για την έξοδό της η Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός επέλεξε για το look της ένα μαύρο τοπ με παντελόνι. Από πάνω πρόσθεσε ένα σακάκι με διακριτικά prints σε φούξια τόνους. Ολοκλήρωσε το σύνολο με γόβες με λεοπάρ μοτίβο. Ένα trend που αγαπoύν οι celebrities.

Nα θυμίσουμε πως τα λεοπάρ μοτίβα στα παπούτσια είναι το must της άνοιξης. Πρόσφατα είδαμε την Άννα Δρούζα με track pants και λεοπάρ γόες.

Παπούτσια με animal prints διάλεξε και η Μελία Κράιλινγκ προκειμένου να φωτίσει το total black σύνολό της.

Διαβάστε επίσης: Τα looks που επέλεξαν οι celebrities στο Show What του Πάνου Μουζουράκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ