Για τις fashionistas ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι κάτι σαν «βίβλος». Τώρα έχουμε έναν ακόμη λόγο για να είμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες για τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα fashion blogger, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη. Η @styleheroine, όπως μας έχει συστηθεί στα social media, είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ιταλικού οίκου Sergio Rossi. Αυτή η θέση και η εξέλιξη δεν ήρθε καθόλου τυχαία στη ζωή της.

Tην ανακοίνωση την έκανε η ίδια μέσα από τα social media. όπως έγραψε: «Είμαι περήφανη που ανακοινώνω τη νέα μου θέση ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Sergio Rossi. Είναι προνόμιο να συμμετέχω στον Sergio Rossi αυτή τη συναρπαστική στιγμή και ανυπομονώ να διαμορφώσω τη νέα εποχή με το brand. Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους @riccardosciutto και @marferrarotti, @matteopiana που πίστεψαν σε μένα».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του οίκου στο Instagram. Σύμφωνα με το κείμενο, «ο Sergio Rossi ανακοινώνει ότι η Evangelie Smyrniotaki αναλαμβάνει τη θέση της artistic director και θα αναφέρεται απευθείας στον CEO του ομίλου, Riccardo Sciutto. Στον νέο της ρόλο, η Smyrniotaki θα αναλάβει να καθοδηγήσει το brand στη νέα εικόνα και ταυτότητα του, συγκεκριμένα θα είναι είναι η επικεφαλής για τις διαφημιστικές καμπάνιες, τη δημιουργία περιεχομένου (content creations), το styling και τη δημιουργικότητα.  Επίσης, θα παρουσιάσει την πρώτη της capsule συλλογή Evangelie Smyrniotaki x Sergio Rossi στην προσεχή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, τον Φεβρουάριο του 2022».

Ο λογαριασμός της Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη στο Instagram μετρά πάνω από 400.000 followers, ενώ μέσα από τι αναρτήσεις αλλά και τα stories της, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων οίκων μόδας. Χάρη στην καλαισθησία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο «αφηγείται» τα trends της μόδας είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο σήμερα. Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ετικέτες από τη βιομηχανία της μόδας, όπως Chanel, Prada, Versace, Roger Vivier. Μάλιστα την περασμένη σεζόν σε συνεργασία με τη Marina Raphael δημιούργησε το τσαντάκι «Evangelie», από το όνομά της.