Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε event του Save a Greek Stray, της φιλοζωικής, αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που ίδρυσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων.

Στο Εcali Club βρέθηκε πλήθος κόσμου. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή για μια συγκινητική ομιλία τονίζοντας πόσο υπερήφανη είναι για το έργο του Save a Greek Stray.

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στην χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

Για την υλοποίηση αυτού του σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν την οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Το glam look της

H κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου ανέβασε σχετικές φωτογραφίες και από τη βραδιά. Σε αυτές τη βλέπουμε σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Για την περίσταση, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση πόνταρε σε ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο. Για την περίσταση επέλεξε ένα βελούδινο στράπλες φόρεμα σε στυλ κορσέ με ιδιαίτερο σχέδιο.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από την κολεξιόν της σχεδιάστριας μόδας Αna Radu και κοστίζει 1.700 ευρώ περίπου. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση το συνδύασε με μαύρες glam γόβες Mach & Mach.

Διαβάστε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ