Μια νέα ανάρτηση έκανε η Έλλη Στάη, Η «Σιδηρά Κυρία» της δημοσιογραφίας ανέβασε ένα σύντομο απόσπασμα με εξομολόγησή της οn camera από το σαλόνι του σπιτιού της.

Χαλαρή κι άνετη με λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και λευκά sneakers, μίλησε με ειλικρίνεια και αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχοθεραπείας και τον λόγο που την εγκατέλειψε.

«Προσπάθησα να κάνω ψυχοθεραπεία και εγώ, αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι. Τώρα γιατί κατέληξα εκεί; Γιατί η σχέση ψυχοθεραπευτή και ψυχοθεραπευόμενου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Αν αυτή δεν υπάρχει, δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος. Αυτό λοιπόν για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι και εγώ δύσκολος άνθρωπος, επειδή “το έπαιξα” ψυχαναλυτής στη δουλειά μου. Για να κάνεις συνεντεύξεις και συζητήσεις και ο άλλος να χαλαρώσει, να ανοιχτεί πρέπει να τον “ανοίξεις”. Ε λοιπόν, επειδή εγώ το είχα αυτό, δεν βρήκα ποτέ. Έκανα 3-4 προσπάθειες. Δεν βρήκα κάποιον ο οποίος να μου επιβληθεί σε κάτι τέτοιο. Οπότε αυτοψυχοθεραπευόμουν», ανέφερε η Έλλη Στάη.

Διαβάστε επίσης:

Έλλη Στάη: Ο λόγος που εγκατέλειψε την ψυχοθεραπεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ