Μετά από καιρό – λόγω κορονοϊού -η Έλλη Αγγελιδάκη με τη κόρη του άντρα της Γιάννη από τον πρώτο του γάμο, Φελίσια Τσαλαπάτη, έκαναν μια κοινή έξοδο στην εβδομάδα μόδας και εντυπωσίασαν με την άψογη σιλουέτα και το κομψό στιλ τους. Οι δύο γυναίκες παρακολούθησαν μαζί το fashion show της νέας κολεξιόν Juicy Couture στο Ζάππειο. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 30ης Athens Xclusive Designers Week .

Οι δύο γυναίκες έμοιαζαν σαν αδερφές και απολάμβαναν η μία τη παρέα της άλλης. Στη παρέα τους και η κολλητή φίλη της Έλλης, Αννίτα Ναθαναήλ. Να θυμίσουμε πως στην ίδια επίδειξη ήταν παρούσα και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, μετά την επίδειξη οι τρεις φίλες κατευθύνθηκαν στο Cavaliere. Πρόκειται για το νέο ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη που έχει γίνει στέκι των celebrities και όχι μόνο.

Στο εστιατόριο συνέταιρος είναι ο σύζυγος της Έλλης και πατέρας της Φελίσιας. Η παρέα απόλαυσε το δείπνο της, ενώ η Φελίσια ζήτησε από την Έλλη και την Αννίτα συμβουλές για την ανατροφή του δίχρονου γιου της, που έχει κλέψει την καρδιά της Έλλης. Η φρέσκια μαμά φρόντισε να πάρει χρήσιμα tips από την Έλλη Αγγελιδάκη αλλά και από την Αννίτα Ναθαναήλ για διάφορα θέματα που την απασχολούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ