Είναι ένας θεσμός πλέον. Φέτος οι «Χρυσοί Σκούφοι» απονεμήθηκαν στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental» σε μια απολαυστική τελετή, που ξεκίνησε με ένα ανατρεπτικό θεατρο-γαστρονομικό κουίζ και ολοκληρώθηκε με ένα συναρπαστικό 4 hands dîner de gala πολλών αστέρων.

Παρούσα στα βραβεία ήταν η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη. Η ίδια δεν συνοδευόταν από τον σύζυγό της Γιάννη Μπρατάκο. Mάλιστα η ίδια απένειμε το βραβείο Chef Patissier για το 2024 στον Θοδωρή Μωϋσίδη.

Η πολιτικός μάλιστα επέλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή με V ντεκολτέ. Η Έλενα Ράπτη το συνδύασε με μαύρο σακάκι.

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με τον Εκδότη του περιοδικού «Αθηνόραμα» Δημήτρη Ηλιόπουλο.

Το δείπνο της τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων 2024 δημιούργησαν ο τριάστερος Ολλανδός σεφ Jacob Jan Boerma, μετρ της φινέτσας και της τεχνικής (ο οποίος σήμερα διευθύνει τρία εστιατόρια με αστέρι Michelin στην Ολλανδία και στο Βέλγιο και επεκτείνει τη δραστηριότητά του στην Ιαπωνία), και ο επίσης βραβευμένος με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο επί σειρά ετών Παύλος Κυριάκης.

Διαβάστε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: Σπάνια εμφάνιση σε δείπνο με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ