Το «παρών» στην εκδήλωση «Μαζί για το παιδί» έδωσε η Δούκισσα Νομικού την Κυριακή. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι και Πρέσβειρα  της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», οπότε έδειξε έμπρακτα τη στήριξη της στο έργο και τους  σκοπούς της. Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση.

7857766

Το «Μαζί για το Παιδί» διοργάνωσε το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι» για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στο παιχνίδι, στο παιδί και στην οικογένεια με την παρουσία της Δούκισσας Νομικού, Πρέσβειρας του «Μαζί για το Παιδί».

Σκοπός του Φεστιβάλ ήταν η ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού ως αναγκαίου στοιχείου για την ανάπτυξη των παιδιών, αλλά και η ενίσχυση της κοινωνικοποίησης τους και της ενσυναίσθησής τους.

Μάλιστα για την εμφάνισή της, η Δούκισσα επέλεξε ένα απλό λευκό τοπ. Το συνδύασε με flared τζιν παντελόνι. Ένα κομμάτι από μαλακό ντένιμ σε γραμμή «καμπάνα». Ένα σχέδιο που θυμίζει τα Seventies και δίνει ένα hippie στυλ σε κάθε σύνολο. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το look της με έθνικ sneakers.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από «Το πρωινό» πραγματοποίησε η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγες μέρες. Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάρτι της εταιρείας Εnvie Shoes για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.

Η Δούκισσα επέλεξε ένα λιλά κοστούμι για το look της ενώ μίλησε στις κάμερες. Οι ερωτήσεις όπως ήταν αναμενόμενο αφορούσαν στην αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αλλά εκείνη προτίμησε σε αυτή τη φάση να απαντήσει με τον δικό της τρόπο. «Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ