Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρέθηκαν στο Μουσείο Fitzwilliam του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, όπου αποκαλύφθηκε ένα νέο πορτρέτο του ζευγαριού.

Η δούκισσα Κάθριν και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μουσείο Fitzwilliam για να δουν το βασιλικό τους πορτρέτο την Πέμπτη (23 Ιουνίου) στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο του βασιλικού ζεύγους. Μάλιστα, ο πίνακας φιλοξενείται σε μια κομητεία στην πόλη του Κέιμπριτζ.

Μετλα τα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα Κάθριν βρέθηκαν στον ξενώνα Milton. Αυτός ο ξενώνας άνοιξε από την Νταϊάνα Πριγκίπισσα της Ουαλίας την 1η Αυγούστου 1989. Σήμερα τα Κέιμπριτζ υποδέχτηκαν μαθητές από το δημοτικό σχολείο της κοινότητας Milton.

Καθώς ο δούκας και η Δούκισσα περνούσαν από τον μπροστινό χώρο του ξενώνα, σταμάτησαν και μίλησαν σε παιδιά από το σχολείο Milton. Η Κέιτ αστειεύτηκε με τα παιδιά για το ποδόσφαιρο και είπε ότι έπρεπε να δείξουν στον Γουίλιαμ πώς γίνεται.

Για την επίσκεψή της η Κάθριν επέλεξε ένα γαλάζιο μίντι παλτό με πέτα και τομισμένους ώμους. Κάτω από το παλτό, η δούκισσα επέλεξε ένα εμπριμέ φόρεμα από το brand, LK Bennett.

Tο σχέδιο Madison πρωτοκυκλοφόργησε το 2015. Η LK Bennett κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του φορέματος που ονομάζεται Elowen και κοστίζει $540. Φαίνεται ότι η δούκισσα ολοκλήρωσε με μπλε γόβες Emmy London Rebecca (540 $). Στα χέρια κρατούσε το Natasha Clutch ($370) στο ίδιο χρώμα.

Φωτογραφίες: The Mega Agency

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ