Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη μόδα, εμπνευσμένη από τη νέα καμπάνια της DKNY, με τίτλο Do your thing, φιλοξενήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο του Metaphor Athens, στο κέντρο της Αθήνας.

Το εμβληματικό brand έχει εδραιωθεί ως συνώνυμο του ανεπιτήδευτου στυλ. Στα τελευταία 30 χρόνια της ιστορίας της, η DKNY κατάφερε να αλλάξει τους κανόνες της μόδας δημιουργώντας τη δική της αισθητική σχολή. Και το ίδιο κάνει και τώρα, σχεδιάζοντας ένα συναρπαστικό αύριο με τη νέα της εικόνα. Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει ως πηγή έμπνευσης ανθρώπους καθημερινούς, για τους οποίους όμως η αυθεντικότητα είναι τρόπος ζωής. Το motto της είναι Do your thing.

Ένα διαφορετικό event

Ο επισκέπτης της παρουσίασης μπορούσε να περιηγηθεί στον χώρο ανακαλύπτοντας τη νέα συλλογή. Καθώς και να φωτογραφηθεί στους εντυπωσιακούς καμβάδες των street artists Μελίνα Κοάν και Gospel. Στο διαδραστικό και γεμάτο χρώματα έργο της Μελίνας Κοάν, ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του σχέδιο «συναρμολογώντας» live τον δικό του μοναδικό καμβά. Από την άλλη, το έργο του Gospel με τις έντονες αντιθέσεις, αποτυπώνει τρεις γυναίκες πιασμένες χέρι-χέρι, να χορεύουν γύρω από το λογότυπο της DKNY. Και οι δύο artists αποτύπωσαν με ακρίβεια τον δικό τους χαρακτήρα πρεσβεύοντας επάξια την καμπάνια,. Κάνοντας ταυτόχρονα αυτό που πραγματικά αγαπούν!

Η νέα συλλογή, τόσο σε casual όσο σε fashion επιλογές, βασίζεται σε έξυπνες σιλουέτες, σύγχρονα υποδήματα και ιδιαίτερες τσάντες και αξεσουάρ. Όλα σχεδιασμένα με τη σωστή ισορροπία σε ό,τι αφορά τις τάσεις, με σκοπό να συμπληρώσουν με διαχρονικά κομμάτια τα κενά που τυχόν υπάρχουν στη ντουλάπα μας. Αναγεννημένα από την ξεχωριστή φιλοσοφία του brand. Αυτά τα έξυπνα, βασικά κομμάτια δημιουργούν έναν ευέλικτο χαρακτήρα που προσαρμόζεται σε κάθε στιλ, καθώς συνδυάζονται εύκολα ενώ παραμένουν διαχρονικά.

Δείτε παρακάτω gallery με φωτογραφίες από το event: