Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμη Chart Show που θα μας ξεσηκώσει. Αυτό το Σάββατο στις 21:30, η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τα 30 πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της εικοσαετίας 2000-2020. Μαζί της, οMusic Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράζονται μικρά και μεγάλα μυστικά των αγαπημένων συγκροτημάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο, Στον καναπέ η Έλενα Χριστοπούλου,

 Τι οδηγεί ένα συγκρότημα στην επιτυχία; Ταλέντο, χημεία μεταξύ των μελών του που «ζωντανεύει» στη σκηνή αλλά και μοναδικοί ήχοι που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα συγκροτήματα! Η ελληνική μουσική βιομηχανία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες δύο δεκαετίες και μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στα συγκροτήματα και στην ικανότητά τους να προσφέρουν μία πλούσια μουσική παλέτα, για κάθε γούστο. Είτε υιοθετώντας νέους ήχους, είτε αναμιγνύοντας παραδοσιακά ακούσματα με σύγχρονες επιρροές, τα ελληνικά συγκροτήματα είναι ήχος και εικόνα μαζί, είναι αξέχαστη εμπειρία, είναι διασκέδαση, είναι ενέργεια!

Αυτό το Chart Show μπαίνει με τις μπάντες και κάνει …buzz με Μέλιsses!

Στη μουσική σκηνή του επιτυχημένου Chart Show ανεβαίνουν με αγαπημένες επιτυχίες οι (με αλφαβητική σειρά): Alcatrash, C Real, Εκείνος & Εκείνος, Έλενα Τσαγκρινού, Cadjo Dilo, Goin’ Through, Inco, Otherview, Shaya, Τα παιδιά από την Πάτρα.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Βαλεντίνο, τη Μαρία Γεωργάκαινα και την Έλενα Χριστοπούλου. 

Όσο για το look της; Όπως εξηγεί στο okmag η στυλίστριά της Ελληνίδας σταρ, Χρυσάνθη Θωμάτου η Δέσποινα επέλεξε φόρεμα, Stelios Koudounaris. Συμπλήρωσε με σκουλαρίκια και πέδιλα Magda Butrym από το Soho Soho και κοσμήματα Vourakis.

Δείτε το τρέιλερ:

Φωτογραφίες: Ρούλα Μονιάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ