Συγκινητική εκδήλωση του Humanity Greece προς τιμή των εθελοντών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Την εκδήλωση το «Όραμα του Εθελοντισμού» διοργάνωσαν οι εθελοντές του Humanity Greece.

Υπό την σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού η προσφορά των εθελοντών έλαβε θεατρικές διαστάσεις δημιουργώντας ένα ταξίδι στον χρόνο με βιώματα και μαρτυρίες από ανθρώπους όλων των περιοχών που έχουν πληγεί από το 2021 έως και σήμερα.

Οι Βασίλης Γκουτμάχερ, Αθηνά Οικονομάκου, Βίκυ Σταυροπούλου-Γεωργία Παράσχου, Νικόλ Παναγιώτου.

To «παρών» έδωσαν και η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια. Καλεσμένη ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα, μίλησε για τον εθελοντισμό και την προσπάθεια της να εμφυσήσει στα παιδιά της την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη. 

Για την εμφάνισή της, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα chic σύνολο με παστέλ πουκάμισο και καρό σακάκι Prince of Wales. Τα συνδύασε με τζιν μπλε παντελόνι σε γραμμή καμπάνα με ρεβέρ, ένα σχέδιο που φέτος κάνει θραύση στα catwalks.

Μάλιστα ολοκλήρωσε το σύνολο με westen boots και τη most wanted Dior τσάντα σε μπεζ τόνο. Το σχέδιο saddle bag του οίκου κοστίζει 2.720 ευρώ περίπου.

Διαβάστε επίσης; Αθηνά Οικονομάκου: H νέα εντυπωσιακή εικόνα από το στολισμένο σπίτι της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ