Σε μια νέα εμφάνιση είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου, Η ηθοποιός αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται για το έργο «Η τρελή του Σαγιό» του συγγραφέα Ζιρωντού Ζαν που θα ανέβει στο θέατρο Παλλάς.

Η ηθοποιός μάλιστα έκανε ένα story στο Instagram. H Αθηνά στο σύντομο βίντεο περπατά στους δρόμους της Αθήνας., Για το look της επέλεξε ένα αέρινο πουκάμισο με floral prints και χρυσά κουμπιά.

Σε γήινους τόνους, το κομμάτι διαθέτει μακρύ μήκος ενώ όπως τονίζει και η Αθηνά Οικονομάκου «Είναι απλό, εύκολο και στιλάτο και συνδυάζεται με τα πάντα. Πρόκειται για το Ariel shirt από τη νέα κολεξιόν του brand Project Soma. Ένα brand που υπογράφει η ίδια μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Το πουκάμισο κοστίζει 170 ευρώ.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι Η όμορφη ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη από την παραμονή της στην πόλη του Φωτός. Εκεί άλλωστε πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας έως τις 4 Οκτωβρίου. Στην παρέα της μάλιστα ήταν και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Οι δύο κυρίες ήταν καλεσμένες μεγάλης εταιρίας καλλυντικών. Μάλιστα για την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου στο Petit Palais, η Αθηνά πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ