Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 8η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Moorings. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των νοσοκομείων Παίδων της Αθήνας.

Η σύζυγος του πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα η κυρία Χαλά Ερτζιγές, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Δρ. Ντόρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου.

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Νάσια Παπαμανώλη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, και όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Oι Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και Ιωάννα Δράγνη.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Άννα Μαρία. Η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η ίδια μάλιστα επέλεξε ένα shirt dress σε midi μήκος και στο χρώμα του γλυκού καφέ. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι Νο1 στα trends της φετινής άνοιξης. Το μάλλον ξεχασμένο χρώμα παίρνει την… εκδίκησή του μέσα από τα catwalks των οίκων μόδας.

Η Άννα Μαρία το συνδύασε με ένα φουλάρι σε πετρόλ τόνο και ένα κολιέ με λευκές πέρλες. Μάλιστα πρόσθεσε μια κομψή τσάντα με pied de poule σχέδια.

Η νέα Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, η ΑΒΥ πριγκίπισσα Αικατερίνη, η ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία, η Αντιπρόεδρος Δρ. Φώφη Καμποσιώρα.

H πριγκίπισσα Αικατερίνη με την πρόεδρο Νάσια Παπαμανώλη απένειμε το τιμητικό βραβείο του σωματείου στην Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και στην Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG για την διάκριση τους σε ανδροκρατούμενους έως τώρα τομείς.

Oι ΑΒΥ πριγκίπισσα Αικατερίνη με την πρόεδρο του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη και την Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που τιμήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κοινή εμφάνιση με την Άννα Μαρία στο Καλλιμάρμαρο μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ