Μπορεί το φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών να τραβάει όλα τα φλας τη δημοσιότητας πάνω του, ωστόσο λαμπερά events σε όλο τον κόσμο έλκουν τους σταρ σαν τον μαγνήτη.

Την Τρίτη, για παράδειγμα, η Αν Χάθαγουεϊ και η Ζεντάγια έκαναν μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στη γιορτή Bulgari’s Mediterranea High Jewelry στην Ιταλία! Παρά τον βροχερό καιρό και οι τρεις ήταν απαστράπτουσες.

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας στο κόκκινο χαλί στο πλαίσιο του ιδιωτικού δείπνου που πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Ducale το βράδυ της Τρίτης (16 Μαΐου) στη Βενετία.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα.

Η νέα συλλογή της Mediterranean γιορτάζει «την ομορφιά της Μεσογείου, η συλλογή είναι ένα ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά, παρουσιάζοντας τα καλύτερα σε δεξιοτεχνία, σχεδιασμό και καινοτομία». Χωρίζεται σε τρεις συλλογές Southern Radiance, «Roman Splendor» και «East Meets West», με την καθεμία από αυτές να συνδέεται με έναν συγκεκριμένο αστερισμό συμβόλων, ατμοσφαιρών και εμπνεύσεων.

Η Άν Χάθαγουεϊ.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Ζεντάγια εθεάθη να κάνει κάτι πολύ ρομαντικό με τον φίλο του Τομ Χόλαντ. Η Αν Χάθαγουεϊ επέλεξε μεταλλιζέ φόρεμα Atelier Versace και η Ζεντάγια custom made μαύρη δημιουργία, Richard Quinn.

Η Ζεντάγια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ