Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς. Και σίγουρα για εμάς τις γυναίκες, η πιο λαμπερή νύχτα του χρόνου μάς δίνει την ιδανική ευκαιρία να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Έτσι υποδεχόμαστε το νέο έτος με την καλύτερη διάθεση!

Η προετοιμασία για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν είναι απλή υπόθεση. Για αυτή τη βραδιά αναζητάμε λύσεις και ιδέες για ένα τέλειο look, μέσα από glam ρούχα, αξεσουάρ, ακόμη και εσώρουχα. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια, ώστε ο νέος χρόνος να μας βρει στα καλύτερά μας. Όμορφες λαμπερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Εξάλλου, λένε ότι αυτό που κάνουμε στην αλλαγή του χρόνου, καθορίζει το τι θα κάνουμε όλη τη νέα χρονιά.

Πολλά έθιμα υπάρχουν για την αλλαγή του χρόνου. Όλα έχουν σκοπό να μας δείξουν πώς θα βρούμε την ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής μας το νέο έτος. Ένα από αυτά αφορά και στα γυναικεία εσώρουχα. Για παράδειγμα, έχουμε ακούσει ότι εάν θέλουμε να έχουμε τύχη στα ερωτικά μας, πρέπει να υποδεχθούμε το νέο έτος φορώντας κόκκινα εσώρουχα. Το κόκκινο, άλλωστε, είναι το χρώμα του πάθους και του έρωτα.

Κι όμως το έθιμο αυτό δεν επινοήθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει τις ρίζες του στην Ιταλία του Μεσαίωνα. Σύμφωνα με τον μύθο, παρόλο που εκείνη την εποχή οι άνθρωποι απαγορευόταν να φορούν κόκκινα ρούχα (το χρώμα συνδεόταν με τον διάβολο και τις δυνάμεις του κακού), κάποιες γυναίκες επέλεγαν κόκκινα εσώρουχα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το έκαναν γιατί πίστευαν πως έτσι θα είχαν τύχη στα ερωτικά τους. Και όπως λέγεται, η πρακτική αυτή είχε αποτέλεσμα, καθώς σύντομα παντρεύονταν ευκατάστατους άντρες ή έβρισκαν το πάθος στις σχέσεις τους.

Αλήθεια ή ψέματα, τα κόκκινα εσώρουχα έχουν πλέον καθιερωθεί ως τα απόλυτα πρωτοχρονιάτικα εσώρουχα και ποιοι είμαστε εμείς να αρνηθούμε;

Το 2023, λοιπόν, θα βρούμε την απόλυτη ευτυχία στα ερωτικά μας με τη Luna Splendida. Η σειρά προσφέρει τα πιο «εκρηκτικά» κόκκινα εσώρουχα με τα οποία θα υποδεχθείτε το νέο έτος! Ανακαλύψτε τη συλλογή εσωρούχων της Luna Splendida, Flirt, και επιλέξτε σέξι, κόκκινα σουτιέν push-up και με ελαφριά ενίσχυση, brazilian σλιπ και string/tanga με πολυτελή ζακάρ δαντέλα και τούλι, σε όλα τα μεγέθη.

Για σέξι εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια του 2023, επιλέξτε σουτιέν, σλιπ, lingerie & κορμάκια και homewear σε μοναδικά σχέδια και χρώματα με την υπογραφή ποιότητας της Luna Splendida και ανεβάστε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ