Αυτή τη σεζόν ακολουθούμε το motto του αγαπημένου brand: Stay ahead of the pack και αναζητούμε τη νέα κολεξιόν της Puma, Safari Glam!

Η καινούρια training συλλογή της Puma, Safari Glam, ήρθε και είναι έτοιμη να καταπλήξει τα πλήθη! Με stylish σχεδιασμούς και τεχνολογίες κορυφαίου επιπέδου, η κολεξιόν, θα σας βοηθήσει να προπονηθείτε με στυλ και να σπάσετε κάθε personal best.

Η συγκεκριμένη καμπάνια της Puma εκπροσωπείται από την διεθνώς αναγνωρισμένη ambassador, Danna Paola. H μεξικανή ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο είναι ένα από τα άριστα παραδείγματα του κινήματος SHE MOVES US.

Το εκρηκτικό και «φλογερό» ταπεραμέντο της, είναι το βασικό χαρακτηριστικό που την εντάσσει στο κίνημα για την ενδυνάμωση των γυναικών. Ο έντονος λοιπόν χαρακτήρας της, αποτυπώνεται τέλεια στα κομμάτια της συλλογής, παρακινώντας χιλιάδες γυναίκες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και φυσικά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από τον τόπο καταγωγής της Danna Paola και τις μεξικάνικες ζούγκλες. Με glamorous πινελιές, η συλλογή θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σας, δημιουργώντας μία iconic παρουσία ανάμεσα στο πλήθος. Από τη Safari Glam, δεν θα μπορούσαν επίσης να λείπουν και τα animal print στοιχεία που θα σας ταξιδέψουν σε νέες περιπέτειες και τοπία της άγριας φύσης!

Πέρα από τις τολμηρές λεπτομέρειες, η κολεξιόν διαθέτει top-rated τεχνικά χαρακτηριστικά που θα φτάσουν τις επιδόσεις σας σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός των εξαιρετικά λειτουργικών υλικών, dryCELL και Midori, απομακρύνουν τον ιδρώτα από το δέρμα και σας κρατούν στεγνές σε κάθε προπόνηση.

Τη συλλογή Safari Glam, θα τη βρείτε ηλεκτρονικά, στα Puma stores (Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 40Α και Αθήνα, Ευαγγελιστρίας 8), αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ