Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, επιστρέφει ανανεωμένη και γεμάτη εκπλήξεις από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2022 στο Ωδείο Αθηνών.

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, μετά από 30 επιτυχημένες διοργανώσεις, έρχεται με την 31η διοργάνωση και σας υπόσχεται 4 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, αγαπημένα fashion brands αλλά και ανερχόμενα ταλέντα που θα αποκαλύψουν τις νέες τάσεις της σεζόν αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την Αθήνα, ως Μητρόπολη της Μόδας γεμίζοντας τη με στυλ και νέα trends.

Άντζελα Γκερέκου, Μιμή Ντενίση και Δημήτρης Ντάσιος.

H 3η μέρα ξεκίνησε με την Ioanna Kourbela και την Haute Couture συλλογή με τίτλο Opulence Winter 2022 . Λαμπερό πράσινο, ελκυστικό μπλε, έντονο ροζ και σαγηνευτικό μωβ είναι μερικές από τις προτάσεις με τις οποίες κάθε γυναίκα θα επιλέξει να «αφηγηθεί» την δική της ιστορία και να παρουσιάσει τον εαυτό της στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της.

Στην συνέχεια, στις 18:30 ο σχεδιαστής Dimitris Dassios παρουσίασε την collection, Ιt’s show time Folks Summer ’23 η οποία αποτελείται από τα Ιt items του σχεδιαστή: signature denim jackets, λινά καφτάνια printed με έργα Ελλήνων εικαστικών καλλιτεχνών και λαμπερά couture βραδινά.

H Nτέλλα Ρούνικ.

Ακολούθησε o οίκος υψηλής ραπτικής Kathy Heyndels σε συνδυασμό με τον σχεδιαστή μόδας Marios Togos με την συλλογή Games” S/S ’23. Δημιουργίες υψηλής ραπτικής και pret-a-porter επιλογές έδειξε ο οίκος Kathy Heyndels, ενώ o Marios Togos παρουσίασε streetwear επιλογές.

Στις 20:30 την ίδια μέρα είδαμε και το brand Parthenis με την συλλογή «Colorama» S/S ’23 . Πρόκειται για το απόλυτο colors fashion show με special guest τον Die Arkitekt, electronic music producer.

Δείτε στιγμιότυπα από τη διοργάνωση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ