Συνεχίζεται η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, και οι εμφανίσεις των σταρ στους δρόμου τη πόλης που «ποτέ δεν κοιμάται» είναι δεκάδες.

Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα street style looks αλλά και τα πιο εντυπωσιακά σύνολα. Είτε casual και sporty είτε πιο ladylike, τα σετ που επέλεξαν οι celebrities δίνουν ιδέες και σε εμάς για το καθημερινό ας στυλ.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο fashion show από τη Vogue. Μιλάμε για το Models at Vogue World in New York. Τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας για να περπατήσουν στην πασαρέλα στο Vogue World: New York fashion show στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα στις καλλονές που είδαμε ήταν τα supermodels Ιρίνα Σάικ, Κένταλ Τζένερ, αλλά και οι αδερφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ. Παρούσα ήταν και η κορυφαία τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς. Η ίδια μάλιστα έχει κοσμήσει και το πρόσφατο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue.

Ωστόσο επειδή οι διάσημοι κυκλοφορούν παντού συλλέξαμε πολλές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις στου δρόμους των πόλεων. Δείτε στην παρακάτω gallery τα looks που επιλέξαμε.

Φωτογραφίες: Τhe Mega Agency

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ