Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκαν στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς τα εγκαίνια της νέας έκθεσης της Κριστιάνας Μπέτα με τον τίτλο Through my eyes.

Η ταλαντούχα κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου τόνισε στους ρεπόρτερ: «Είναι η πρώτη μου έκθεση στην Αθήνα που μπορώ να μοιραστώ αυτό που έχω κάνει με τον κόσμο… Δεν με ενοχλούν τα σχόλια ότι τα έχω καταφέρει λόγω της μαμάς μου. Είμαι πολύ περήφανη που μεγάλωσα στο σπίτι που μεγάλωσα. Η μαμά μου κάνει ένα επάγγελμα που έχει μια έκθεση. Εννοείται ότι θα ακουστούν σχόλια και το θεωρώ πολύ φυσιολογικό. Δεν με επηρεάζουν όμως, εγώ κάνω τη δουλειά μου, δημιουργώ και δεν ενοχλώ κανέναν».

Το παρών έδωσε η μητέρα της εικαστικού Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς και ο πατέρας της, Δημήτρης Μπέτας. «Αυτό είναι που αγαπά, είναι το έργο της. Ζω από την πρώτη στιγμή της έμπνευση της κόρης μου στο σπίτι. Βεβαίως και είμαι συγκινημένη. Έχω ζητήσει από την Κριστιάνα να ζωγραφίσει κάτι για μένα, εννοείται αλλά δεν το κάνει» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στους δημοσιογράφους.

Οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Κριστιάνα Μπέτα, Τάκης Μπέτας.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια. Ανάμεσά τους η πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα της Νατάσας Θεοδωρίδου, Ζίζη Συμεωνίδου αλλά και η σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου.

Οι Ζίζη Συμεωνίδου, Έλλη Κοκκίνου, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, Έφη Παπαϊωάννου.

Δείτε τα εντυπωσιακά looks της έκθεσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ