Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Εάν συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι ή στη δουλειά σας, μην τα χάνετε και πανικοβάλλεστε. Προσωρινό φόρτο στην εργασία σας, μπορεί να δημιουργήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας.

Ταύρος

Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις. Στην ουσία, ότι έχετε είναι ότι μεταφέρετε από τον εργασιακό σας χώρο.

Δίδυμοι

Μόνο αν εξηγήσετε στο σύντροφό σας σε ποια σημεία είναι συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, θα σταματήσει να κάνει σενάρια.

Καρκίνος

Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δε σας χωρίζει τίποτα, απλά έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας.

Λέων

Εάν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα, το μεταδίδετε στη σχέση σας.

Παρθένος

Μην παγώνετε με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας για να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

Ζυγός

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα.

Σκορπιός

Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί α υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δε δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα.

Τοξότης

Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να το στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά και εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία.

Υδροχσόος

Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει.

Ιχθύς

Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βασανίζονται από διάφορα προβλήματα.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο οroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ